pHformula-Produkter-2016-0.jpg

Ph-Formula

Vår medisinsk hudpleie- serie har en høyteknologisk kremprogram. Serien gir deg hjemmeproukter for å optimalisere behandlingene og ønsket resultat.

Ph-Formula er basert på den siste teknologien innen regenerativ medisin, og er ulikt alt som tidligere har blitt introdusert på det kosmetiske markedet. Grunnlaget for dette hudfornyingssystemet er å skape en kontrollert kjemisk hudfornyelse, ved bruk av bl.a. fruktsyrer og peptider.

Behandlingene

Behandlingssystem er basert på teknologien om at man gjenoppretter celler og vev, slik at man får etablert normal funksjon, på alle de ulike lagene i huden. Målet er å skape en kontrollert kjemisk skin resurfacing peel, som har en dypt virkende innovativ effekt i huden, samtidig som traumer og overfladiske irritasjoner blir redusert.

Kontrollert peeling = ingen nedetid( du kan gå på jobb dagen etter) Huden blir ikke traumatisert, minimal rødhet i huden etter behandlingene.Passer for alle hudtyper og hudproblemer. Behandlingene kan utføres hele året så lenge en bruker solfaktor.

Deles inn i 4 hovedgrupper:

-Age - aldersforandringer- linje\ rynker, oppstrammende
-Mela - pigmen, ujevnheter
-Acne - uren hud, kviser, hudormer
- Cr - kronisk rødhet, eksem, rosacea og tørr hud.

Vi skreddersyr og tilpasser behandlingene for hver enkelt pasient\klient. Hver ansiktsbehandling starter med en hudanalyse og innebærer produktveiledning.


advanced-peel-li8ten--500x350.jpg
logo-phformula.png